Bøger, plakater og delikatesser

VINTERÅBNINGSTIDER : November-februar har vi ændrede åbningstider. Mandag-fredag kl. 9-16.30. Lør, søn- og helligdag kl. 9-16.

GRATIS MINIVASE  : Ved køb af Dahlia og sommerblomstrende knolde for min. 100 kr. får du en gratis minivase med i din ordre. Gælder kun de første 200 webshopordre. 

Giv en gave til en du holder af eller forkæl dig selv

Her finder du et udvalg af produktartikler på vores webshop som særligt egner sig om gaveideer. Omend det er fødselsdagsgaver til de haveglade eller værtindegaver, finder du her et udvalg af haverelaterede gaveideer. 
Plakater
Her finder du en lang række plakater, der alle har et fælles tema. Nemlig naturen. Plakaterne er både informative og yderst smukke. Plakaterne findes i flere størrelser.

Bøger
Vi har nøje udvalgt en række bøger til dig, der elsker naturen og gerne vil vide mere om den. 

Æblemost
Vi forhandler den lækre æblemost fra Vesterhavsmost. Smag på den sortsrene æblemost. Perfekt til eftermiddagskaffen, morgenmadsbordet eller som værtindegaven til middagsselskabet.

Oplev vores grønne planteoase på Aldershvile Planteskole. Bliv inspireret og få råd og vejledning. Ved køb af planter anbefaler vi altid at gemme bonen.