Handelsbetingelser


Generelle oplysninger

Aldershvile Planteskole

Bagsværdvej 194

2880 Bagsværd

CVR nr.: 27699340

Telefon: 4498 6789

Email: kunde@aldershvile-planteskole.dk


Priser

Hos Aldershvile Planteskole er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Der kan forekomme prisforskelle mellem webshop og butik, samt rabatter.

Priserne i Aldershvile Planteskole er ikke faste. Vi handler ind gennem markedsværdi og produkter prissættes herefter. Derfor kan der forekommer varierende priser.


Betaling i webshoppen

Aldershvile Planteskoles webshop modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, PayPal, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Dog trækker vi betalingen straks, når varerne er pakket ved det der bestilles Click & Collect.
Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.


Betaling i butikken

Aldershvile Planteskoles fysiske butik modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. 
Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.


Levering

Vi sender til hele Danmark (dog ikke Grønland og Færøerne), Sverige, Norge og Tyskland. Fragtpriser er inklusiv fragt, emballage og pakkeomkostninger.

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestilling eller til GLS Pakkeshop. Dine varer sendes med GLS.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din ordre vil blive behandlet 1-3 hverdage efter bestillingen i webshoppen. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen. Aldershvile Planteskole vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Aldershvile Planteskole

Bagsværdvej 194

2880 Bagsværd

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.


Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.


Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Returnering af varer skal være i original emballage, ubrugt og ubrudt.

Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og skal forsendelsen skal returneres senest 7 dage efter fortrydelsesfristens udløb. Meddelelsen skal gives pr. mail på webshop@aldershvile-planteskole.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen til:

Aldershvile Planteskole

Bagsværdvej 194

2880 Bagsværd

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer der er købt i vores fysiske butik kan som udgangspunkt også leveres tilbage under fortrydelsesretten. Det vil dog bero på en konkret vurdering, da planter og træer som udgangspunkt hurtigt forringes eller forældes, hvis de ikke plejes og passes korrekt.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 7 dage efter fortrydelsesrettens udløb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af bon, faktura eller ordrebekræftelsen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Varens stand ved returnering

Returnering af varer skal være i original emballage, ubrugt og ubrudt. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.


Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis varenes værdi ved køb tilbagebetalt. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes betalinger modtaget fra dig, undtagen leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Tilbagebetaling ved gavekort

Vi følger anvisninger for tilbagebetaling ved gavekort indenfor gavekortets gyldighedsperiode jf. forbrugerombudsmanden. Ved tilbagebetaling af gavekortets værdi vil du blive påkrævet et ekspeditionsgebyr. Gebyret modregnes gavekortets værdi. Gebyr 50 kr.


Tilbagebetaling ved uhentede pakker fra GLS

 Vi følger anvisninger for tilbagebetaling. Vi kontakter kunden med mulighed for afhentning. Hvis afhentning ikke er mulig tilbagebetales ordren undtaget fragtomkostninger, samt et ekspeditionsgebyr. Gebyr 50 kr.  


Tilbagebetaling ved billetsalg, foredrag, arrangementer mv. 
Ved køb billetter til planteskolens arrangementer ydes ingen returret. Ønsker du ikke din billet kan du frit videresælge denne. Vi tager ikke ansvar for vidersalget. Refusion for arrangementer gælder kun hvis: Arrangementet aflyses eller datoer ændres.


Afhentning i butik - 'Klik & Afhent'

På vores webshop er det muligt at vælge at afhente vores produkter i vores butik. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen fysisk i vores butik. Da varen afhentes i vores butik, så gælder samme vilkår, som når du handler fysisk i vores butik.

Varer og gavekort bestilt som 'Klik & Afhent' skal afhentes indenfor 30 dage. Ved manglende afhentning annulleres ordren.


Gavekort

Når du bestiller gavekort over nettet kan du vælge at få det sendt til GLS pakkeshop eller til privatadresse. Alle gavekort bliver sendt med GLS.


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse
 • Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Aldershvile Planteskole. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.


Presse, video og fotografering

På Aldershvile Planteskole må du gerne fotografere til privat brug. Men al fotografering skal ske under hensyntagen til planteskolens øvrige kunder og medarbejdere. Du er som privat kunde velkommen til at tage billeder til dine private profiler på sociale medier. Er du i tvivl om noget så kontakt personalet. 

Kommercielt brug

Al fotografering og optagelse af video til kommercielt brug må kun ske efter aftale og skriftlig tilladelse fra Aldershvile Planteskole.


Link til Landbrugsstyrelse jf. salg af planter på nettet
Salg af planter over internettet (lbst.dk)