GAVEKORT

VINTERÅBNINGSTIDER : November-februar har vi ændrede åbningstider. Mandag-fredag kl. 9-16.30. Lør, søn- og helligdag kl. 9-16.

GRATIS MINIVASE  : Ved køb af Dahlia og sommerblomstrende knolde for min. 100 kr. får du en gratis minivase med i din ordre. Gælder kun de første 200 webshopordre. 

Giv en gave til en du holder af 

Køb den perfekte gave til det haveglade familiemedlem eller en med grønne fingre. Bliv inspireret til at skabe en grøn oase hjemme hos dig selv med et besøg på Aldershvile Planteskole. Vi har et bredt og specielt sortiment med alt fra frø, blomsterløg, stauder, roser, æbletræer, buske, krydderurter og meget mere. 

Gavekortet kan benyttes i planteskoler der er medlem af Home&Garden. 
Sendes som fysisk gavekort med post.

Andre gavekortbeløb?

Ønsker du at give et gavekort med et beløb, der ikke er repræsenteret på webshoppen? I vores butik kan du komme forbi, så hjælper vi dig med at lave et gavekort. 

Ellers kan du benytte vores landsdækkende gavekortservice, der gælder i alle planteskoler, der er medlem af Home & Garden. Denne type gavekort sendes med posten via Home & Garden. Købes hos homeandgarden.dk

Oplev vores grønne planteoase på Aldershvile Planteskole. Bliv inspireret og få råd og vejledning. Ved køb af planter anbefaler vi altid at gemme bonen.