SOCIALT ANSVAR

På Aldershvile Planteskole har vi en CSR (Corporate Social Responsibility) virksomhedsprofil, hvilket vil sige at vi søger at tage et socialt ansvar i samfundet. Det gør vi gennem samarbejde med kommuner, bosteder og fonde.

 

Vi tror på, at der er potentiale i alle mennesker, uanset udfordringer i livet. Vi oplever at de personer, der kommer i praktik hos os oplever en personlig udvikling. Vi kan som virksomhed hjælpe mennesker i samfundet, der har lyst til at give en hjælpende hånd. Det giver os glæde i hverdagen at kunne give andre en opløftet oplevelse, hvor de kan prøve kræfter med de opgaver der findes indenfor gartnerfaget.

 

Det enkelte samarbejde aftales og planlægges af planteskolens ledelse, der sammen med praktikanten og eventuel støtteperson indgår en aftale som passer til planteskolens mulighede arbejdsopgaver, samt praktikantens interesser og evner.

 

 

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld

@aldershvile_planteskole