Onlinevare
Butiksvare

Bog: Den Selvforsynende Familie

Se hele beskrivelsen under produktbilledet

3 stk på lager

399,00 kr. 


I denne bog fortæller Bo Egelund om, hvordan han og hans familie har formået at kombinere arbejdsliv, hyggeligt samvær og at være næsten selvforsynende. En god inspirationskilde, hvis du selv overvejer at gå i den retning. 

Bogen er tænkt som en inspirations- og oplysningsbog. Efter at have læst afsnittene om køkkenhave og dyr, som er de centrale afsnit i bogen, vil de fleste forhåbentlig turde gå i gang selv. Bogen kan læses fra først til sidst, men de enkelte afsnit kan også læses hver for sig. "Den selvforsynende familie" er en bog om, hvordan en familie nær Svendborg ”gør det selv” altså dyrker haven og holder husdyr, så de er næsten selvforsynende. Bo Egelund fortæller om, hvordan de prøver at klare sig selv på så mange områder som muligt med stor køkkenhave, som dækker størstedelen af behovet for grøntsager året rundt, med husdyr, så de selv producerer langt hovedparten af det kød, de spiser, med egen strømproduktion, jordvarme, egen brønd og egen gaveproduktion til jul.

”Vi har ikke en romantisk drøm om at blive totalt selvforsynende. Det bliver vi aldrig. Men det er lykkedes os at kombinere nogenlunde almindelige arbejdsliv med en høj grad af egenproduktion. Det tilfredsstiller vores ambitionsniveau og giver os samtidig en masse gode oplevelser og lykkeligt samvær. I denne bog fortæller jeg, hvordan vi er nået frem til de rutiner, vi har, og om gode og dårlige erfaringer.”

Indbundet, 204 sider.
Illustreret: Susanne Weitemeyer
Sortering efter det danske navn: Bøger, plakater og delikatesser
Sortering efter undergruppe: Bøger
Onlinevare: Ja
Butiksvare: Ja