Onlinevare
Butiksvare
Udsolgt

Bog: Kryddersnaps - Velsmag på Flasker

Se hele beskrivelsen under produktbilledet

Ikke på lager

119,00 kr. 


Kryddersnaps er essensen af anvendt botanik; natur- og kulturhistorie tilsat sol og fine naturoplevelser. Tilmed er det let og ret enkelt at opnå gode resultater. Der skal hverken koges, steges eller brases. Man tager blot nogle velegnede plantedele og lader dem trække i alkohol i passende tid, inden man på ny adskiller plante og væske.Peter Friis Møller videregiver her sine bedste opskrifter på kryddersnaps i en lille lettilgængelig bog. Peter Friis Møller har livet igennem opbygget et stort ´flaske-herbarium´, og i denne bog giver han sine bedste opskrifter videre. Forfatteren er forstkandidat og naturhistoriker.Forbløffende mange arter i natur og have egner sig til virkelig gode kryddersnapse og der er forskellige muligheder i rødder, blade, stængler, knopper, rakler, blomster, frø og frugter. Samtidig kan man bruge snapsene som et alternativt herbarium, og hver gang man tager sig en dram, husker man, hvor man plukkede den.Han arbejder som deltidsansat på GEUS og som selvstændig konsulent med bl.a. vegetationshistorie, naturlig skovdynamik og naturforvaltning. Han skriver hver uge om have og natur i Weekendavisen og er forfatter og medforfatter til, bl.a. "Danmarks insekter", "Danmarks træer og buske", "Danmarks Skove" og "Skovene" (Naturen i Danmark). Indbundet, 96 sider.Forfatter: Peter Friis MøllerIllustrationer: Susanne Weitemeyer
Sortering efter det danske navn: Bøger, plakater og delikatesser
Sortering efter undergruppe: Bøger
Onlinevare: Ja
Butiksvare: Ja