OVER 800 FORSKELLIGE ROSER I SORTIMENT

Nyhed
Genforeningsrosen

I et samarbejde mellem Grænseforeningen og Roses Forever lanceres en ny Genforeningsrose i anledning af 100-året for Genforeningen i 1920. 

Rosen kan købes i planteskolen nu. 

Begrænset antal.

 

Rosen 'ELIN'

Den 1. juni 2019 blev en smuk ny rose døbt på Aldershvile Planteskole til ære for skuespillerinden Elin Reimer. 

Den danske rosenforædler, Rosa Eskelund, har frembragt en kraftigvoksende buketrose med store abrikos- cremefarvede fyldte blomster. En smuk, sund rose med mørke, tykke og blanke blade. Den blomstrer rigt fra juni til oktober. Den er særdeles velegnet til afskæring og til buketter. Væksten er høj og lidt overhængende og passer fint i de fleste haver.

Vi er glade for at kunne navngive denne rose, der er døbt ’ELIN’ til ære for Elin Reimer. Elin Reimer har selv haft en finger med i spillet om udvælgelsen af rosen, der nu bærer hendes navn. Det er en smuk og sund rose, der vil bringe glæde til mange haveejere i Danmark og udlandet i mange år fremover. Mange kender og elsker Elin Reimer for især hendes optræden som Laura i Matador, men mange glæder sig over hendes dygtige og karakterfulde optræden i mange andre film-, teater- og TV-produktioner de sidste 60 år.
Rosen blev døbt på Aldershvile Planteskole - et sted Elin Reimer selv har tilbragt mange timer og forsynet sig med mange forskellige planter til sin dejlige ”jungle” i Virum, som er et paradis for fugle, pindsvin, egern og mange andre dyr til stor daglig glæde for Elin Reimer. Dåben blev fejret med bobler, kransekage og Richard Ravnvald stod for sang og dåb af rosen. 
Rosen kan køben på planteskolen. 
 

 
 

BLIV INSPIRERET AF ROSERNES SKØNHED

​​​​​

'Chinatown'

'Focus'

'Prins Henrik'

'Jubilé Du Prince De Monaco'

 

'Bonica '82'

'Fru Nørby'

 

'Général Jacqueminot'

 

 

'Bukavu'

'Comte De Chambord'

'Sally Holmes'

 

'Stockholm'

'Mozart'

 

'ELIN'

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld

@aldershvile_planteskole