Historien bag

 

  Mere end hundrede års historie

Aldershvile Planteskole ligger tæt ved Aldershvile Slotsruin i det smukke område ved Bagsværd Sø.  Der har i mere end hundrede år været drevet gartnerivirksomhed på ejendommen. 

Produktion af muld
I den første del af 1900-tallet blev der produceret rabarber, bærbuske, og pil til kurvefletning.  Desuden blev der afgravet muld, som blev leveret til de lokale væksthusgartnerier. 

Hvide syrener til Finland
Fra 1954 blev der drevet egentlig planteskolevirksomhed på ejendommen af den tidligere ejer Gunnar Løvbjerg Nielsen, som var startet nogle år tidligere på Buddinge Hovedgade.  Der blev bl.a. produceret Erica og hvide syrener, som blev eksporteret til Finland, samt stedsegrønne med klump. 

Moderne planteskole 
I 1985 overtog Jens Bech Jensen planteskolen. Han har i løbet af de sidste 25 år udviklet virksomheden til en moderne planteskole med både haveplanter, sommerblomster, middelhavsplanter og stueplanter.  Idag er der godt 22 medarbejdere på årsbasis. Vi er med i indkøbskæden Planteskole-Ringen, som er landsdækkende med ca. 26 medlemmer.

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld

Læs mere om

Velkomst
Velkomst
Besøg Aldershvile Planteskole, en af Danmarks smukkest beliggende... Se mere