Event

Foredrag med Vicky Knudsen

Se hele beskrivelsen under produktbilledet

51 stk på lager

250,00 kr. 


Foredrag m. Vicky Knudsen - Biodi-hvaffor-enkrise?

Foredraget "Biodi-hvaffor-enkrise?"
Oplev biolog Vicky Knudsen fortælle med entusiasme om den natur vi omgiver os med. Hvad biodiversitet er for noget, og om den krise vi står i. Alt sammen fortalt i smukke rammer på Aldershvile Planteskole. 
Til foredraget er en sponsoreret goodiebag.

Biodiversitetskrise og den sjette masseuddøen - Det lyder voldsomt, og det er det også. Men er det hele bare håbløst, eller er der rent faktisk håb forude?

I dette foredrag kigges der nærmere på, hvad biodiversitet er, hvilke arter det er, der forsvinder, hvad der har forårsaget krisen, og hvad vi kan gøre for at vende krisen. For nogle gange kan selv små tiltag have en stor effekt. Og hvis vi lærer at holde af naturen, så er den også meget lettere at passe på. Der vil være både kronkrete eksempler på hvad der går galt, og hvad der går godt. Hvad vi kan gøre, og hvad vi slet ikke skal gøre. Alt i alt for at blive klogere på den der er allerbedst til at skabe god natur - naturen selv.

Tid og Sted
Torsdag d. 12. september 2024 Kl. 18.00 - 20.00
Aldershvile Planteskole
Bagsværdvej 194

Til foredraget sælges drikkevarer.

Handelsbetingelser ved køb af billetter:
Ved køb billetter til planteskolens arrangementer ydes ingen returret. Ønsker du ikke din billet kan du frit videresælge denne. Vi tager ikke ansvar for vidersalget. Refusion for arrangementer gælder kun hvis: Arrangementet aflyses eller datoer ændres.Foredrag m. Vicky Knudsen - Biodi-hvaffor-enkrise?

BIO-DI-HVAFFOR-ENKRISE?
Oplev biolog Vicky Knudsen fortælle med entusiasme om den natur vi omgiver os med. Hvad biodiversitet er for noget, og om den krise vi står i fortalt i smukke rammer på Aldershvile Planteskole. Til foredraget er en sponsoreret goodiebag.

Biodiversitetskrise og den sjette masseuddøen - Det lyder voldsomt, og det er det også. Men er det hele bare håbløst, eller er der rent faktisk håb forude? I dette foredrag kigges der nærmere på, hvad biodiversitet er, hvilke arter det er, der forsvinder, hvad der har forårsaget krisen, og hvad vi kan gøre for at vende krisen. For nogle gange kan selv små tiltag have en stor effekt. Og hvis vi lærer at holde af naturen, så er den også meget lettere at passe på. Der vil være både kronkrete eksempler på hvad der går galt, og hvad der går godt. Hvad vi kan gøre, og hvad vi slet ikke skal gøre. Alt i alt for at blive klogere på den der er allerbedst til at skabe god natur - naturen selv.

Tid og Sted
Torsdag d. 12. september 2024
Kl. 18.00 - 20.00
Aldershvile Planteskole
Bagsværdvej 194

Til foredraget sælges drikkevarer.

Handelsbetingelser ved køb af billetter:
Ved køb billetter til planteskolens arrangementer ydes ingen returret. Ønsker du ikke din billet kan du frit videresælge denne. Vi tager ikke ansvar for vidersalget. Refusion for arrangementer gælder kun hvis: Arrangementet aflyses eller datoer ændres.